Loading...
 
Themes

Themes


Missing moderate_welcome_mail.tpl ??

Germany

Hi everyone,

by using the user registration validate through admin feature, I got an error message, which looks like:

<br /> <b>Warning</b>: Smarty error: unable to read resource: "mail/moderate_welcome_mail.tpl" in <b>/var/www/html/tiki/lib/smarty/libs/Smarty.class.php</b> on line <b>1088</b><br />


What does this mean? The File does definitly not exist, but is uses in smarty.class.php, where is it? Does this feature not work @ this point of development?

Thanks for answers, cause this feature is very important for me.

Canada

It seems the file was never checked in or maybe it was checked in with another name.

Can you add a test file and try it out? Maybe it should be user_welcome_msg.tpl?

M ;-)


Germany

Thanks for participating in this thread.

I just added the test files, the errors doesn't appear any more, but the feature "User registration needs validation through admin" is still not working.

Any other suggestions, how to fix this circumstance?

Thanks

I am using TikiWiki 1.9.2. but can't find how to approved a new registration when the "... but need admin validation" option is ticked in the ADMIN > Login ... can someone please assist.

> Thanks for participating in this thread.
>
> I just added the test files, the errors doesn't appear any more, but the feature "User registration needs validation through admin" is still not working.
>
> Any other suggestions, how to fix this circumstance?
>
> Thanks

the sender_email (the email you give in admin->general) will receive a message with a link to activate the account. Be sure this address is correct.
Nevertheless, there is a bug
You receive the email only if you have checked "Validate users by email:". So you can check it.
Otherwise, I fixed this problem this morning. You can have it by updating to the latest 1.9 cvs or using the fix:
http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?thread_id=9737967&forum_id=15900

sylvie


Upcoming Events

No records to display

Menu