Loading...
 
Català

Català


Plugin SQL

posts: 9

En primer lloc salutacions a tothom. Fa un temps que em "barallo" amb la Tikiwiki, i mica a mica vaig avançant. Gràcies d'entrada a tots.
La pregunta és la següent:
Un cop utilitzes el plugin SQL en una pàgina Wiki, algú sap perquè només veu la informació que hem demanat amb el plugin SQL la persona administradora?
Novament gràcies

posts: 1817 Catalan Countries

això fa pinta de ser problema de permisos. Busca als permisos algun que tingui a veure amb SQL (o DSN?), y dona'l al grup d'usuaris que vulguis que et vegi el resultat del plugin sql.
Però compte que es perillós: et podrien agafar qualsevol dada de la teva base de dades amb les dades de la conexió...: es recomana desactivar veure el codi font de la pàgina, ni editar-la, etc. per gent que no vulguis que t'agafi qualsevol dada de la teva bbdd. Empra-ho sota el teu risc, Lluis, i llegeix bé la documentació (crec que la pàgina de documentació ja ho explicava, no?).


posts: 9

Gràcies Xavi per la resposta. Vaig veure la documentació, i els avisos sobre la perillositat. Observo que permisos relacionats amb el plugin SQl només hi ha el tiki_p_dsn, la meva pregunta anava per si havia algun altre permís que no fos el de admin_dsn.
Si no n'hi ha cap més, que jo no l'he trobat, aleshores sí que és perillossísim. Què hi farem!!. Potser caldria o convindria que hi hagués un permís que permetés visualitzar només les dades extretes de les bases de dades mitjançant el pluguin SQL.
Fins aviat.

PD: Ja he esborrat la línea de codi del language.php, català, que ens donava problemes per la visualització de la Identitat del lloc, i ara ja funciona. De totes maneres quan facis el repositori original ja m'avisaràs.


Upcoming Events

1) 
TikiFestFosdem2023

Menu