Loading...
 
Architecture / Installation

Architecture / Installation


File gallery thumbnails lost after upgrade to 6.12 LTS

posts: 210

Hi,

I just upgraded my version 6.7 LTS to 6.12 LTS. Everything went smooth - execept for the thumbnails in the file galleries.

They are all gone. And worse, new images I put there do not receive thumbnails either. During installation of the upgrade (I copied files over and ran the installer) GD was detected. Also, the test image on the _image_ gallery setup page (I do not use image galleries because they are deprecated) does show up.

Also, it's no problem to view the images, new and old. Thumbnails of gallery images embedded on some wiki pages do show, however. Only in the file galleries itself they are missing.

I store images not in the DB, but in a directory (imagestore). The memory limit is 90 MByte. PHP is 5.2x.

On some threads here I read something about a thumbnail-regeneration button, but I cannot find that. Possibly it only exists in newer versions...

Thanks alot!
Oliver

posts: 210

Even stranger: I saw the above with Firefox 20 on Linux. Today in the office, with IE on Windows - the thumbnails were all there!

Now at home, with Firefox, there missing again.

So this is some kind of incompatibility with Firefox...


posts: 1817 Catalan Countries
Try clearing the cache in your Firefox: Preferences > Advanced > Network > ... ?

posts: 210

Hi,

unfortunately that doesn't work either... The thumbnails do not get loaded, they are not even listed in the page information.

Thanks
Oliver


posts: 210
Update: Even stranger, after a couple of weeks (!) they mysteriously reappeared on Firefox...

Upcoming Events

No records to display

Menu