Loading...
 

Català


Primer consulta

posts: 1 Spain

Hola,
Una cordial salutació en la meva primera entrada en aquest forum.
Acabo d’instal.lar la versió 17.
Voldria fer unes de consultes.... a veure si algú em pot ajudar.

La primera és si algú em pot recomenar la manera... més ràpida, d’aprender el funcionament del tikiwiki, hi ha algun manual o curs o alguna cosa similar ?

La segona és ....... he intentat modificar les barres d’eines de l’editor, des del menú principal “Barres d’eines”, i arrossego botons a les dues úniques barres d’eines que surten (WYSIWIG) , ho guardo i sembla que funciona, però quan torno a l’editor no ha canviat res. Faig alguna cosa malament?

Per acabar... en una pàgina wiki es poden insertar “caixes”? i mòduls?

Moltes gràcies i salutacions cordials

Santi Peralta
Palamós

posts: 1772 Catalan Countries

Hola Santi:
Mira (per si et serveix) el material del curs que vaig penjar d’accés lliure a:
http://llavorspac.org/CT14

L’altre cosa és que et pot anar bé agafar com a referència el llibre del Rick Sapir “Tiki for Smarties” (té versió en paper, i epub). És per a una versió anterior de Tiki, però lo bàsic està ben explicat de la A a la Z per a algú que comença.
Enllaços des de la web del curs CT14 que t’enllaço abans.

Barres d’eines de l’editor: cal gravar els canvis, per a la barra d’eines que vulguis (o dir Global, si no recordo malament, parlo de memòria)

En pàgina wiki sí que s’hi poden inserir caixes (mira https://doc.tiki.org/PluginBox i afins) i mòduls a través del plugin Module ( https://doc.tiki.org/PluginModule )

I benvingut a la Comunitat de Tiki! ;-)


Why Register?

Register at tiki.org and you'll be able to use the account at any *.tiki.org site, thanks to the InterTiki feature. A valid email address is required to receive site notifications and occasional newsletters. You can opt out of these items at any time.