Loading...
 

Tikiwiki-devel (mailman list mirror)


regression problem in Tiki15 with IMG plugin in the last 48 hours

posts: 829 United Kingdom

Hi - I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site (maybe
caused by 57770???)



For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the name
field which has always worked:



Image



But now it is showing the error:



"No image specified. One of the following parameters must be set: fileId,
randomGalleryId, fgalId, attId, id, or src."



In addition, the following are also failing with the same error message in
my IMG test wiki page:




File is not an image.
File is not an image.







File is not an image.
File is not an image.






Thanks



geoff






-----
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date: 03/05/16

Hi,

Am 06.03.2016 um 13:12 schrieb Geoff - Enmore Services:

> Hi – I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site
> (maybe caused by 57770???)

seems to be this commit because when you went before this commit it
works fine.


> For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the
> name field which has always worked:
>
> Image

My call: \{img src="/files/start/653_big.jpg" \}


--
Cheers:>Leu

-Turn to the tiki way of life!-

------------------------------------------------------------------------------
___
TikiWiki-devel mailing list
TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


posts: 126257 United Kingdom


Hopefully fixed in r57791 and r57792?

Thanks G

jb



> On 6 Mar 2016, at 12:12, Geoff - Enmore Services <geoff@enmoreservices.com> wrote:
>
> Hi – I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site (maybe caused by 57770???)
>
> For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the name field which has always worked:
>
> \{img src="img/icons/house.png" responsive="n" noDrawIcon="y" height="15" width="15" alt="Image"\}
>
> But now it is showing the error:
>
> "No image specified. One of the following parameters must be set: fileId, randomGalleryId, fgalId, attId, id, or src."
>
> In addition, the following are also failing with the same error message in my IMG test wiki page:
>
> \{img type="fgalId" fgalId="8" height="80px" styleimage="margin-right: 5px;" alt="carousel images" noDrawIcon="y"\}
>
>
> \{img type="fgalId" fgalId="8" thumb="mouseover" styleimage="margin-right: 5px;" alt="carousel images" noDrawIcon="y"\}
>
>
> Thanks
>
> geoff
>
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date: 03/05/16
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> ___
> TikiWiki-devel mailing list
> TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


------------------------------------------------------------------------------
___
TikiWiki-devel mailing list
TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel

posts: 829 United Kingdom

Thanks Jonny

those commits seem to have fixed the problems I was seeing but I will do some more checking

Cheers

g

-----Original Message-----
From: Jonny Bradley mailto:jonny@tiki.org
Sent: 06 March 2016 12:56
To: Tiki developers <tikiwiki-devel@lists.sourceforge.net>
Subject: Re: Tiki-devel regression problem in Tiki15 with IMG plugin in the last 48 hours


Hopefully fixed in r57791 and r57792?

Thanks G

jb



> On 6 Mar 2016, at 12:12, Geoff - Enmore Services <geoff@enmoreservices.com> wrote:
>
> Hi – I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site
> (maybe caused by 57770???)
>
> For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the name field which has always worked:
>
> Image
>
> But now it is showing the error:
>
> "No image specified. One of the following parameters must be set: fileId, randomGalleryId, fgalId, attId, id, or src."
>
> In addition, the following are also failing with the same error message in my IMG test wiki page:
>
>


File is not an image.
File is not an image.

>
>
>


File is not an image.
File is not an image.

>
>
> Thanks
>
> geoff
>
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date:
> 03/05/16
>
> ----------------------------------------------------------------------
> -------- ___
> TikiWiki-devel mailing list
> TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


------------------------------------------------------------------------------
___
TikiWiki-devel mailing list
TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


-----
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date: 03/05/16




-----
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date: 03/05/16




------------------------------------------------------------------------------
___
TikiWiki-devel mailing list
TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


posts: 8 Canada

Jonny, your fix works fine, thank you! Didn't though "type" can be not
set, when you type \{img\} tag manually. Going to backport combined fix to
14.x as well.

On Sun, Mar 6, 2016 at 7:55 AM, Jonny Bradley <jonny@tiki.org> wrote:

>
> Hopefully fixed in r57791 and r57792?
>
> Thanks G
>
> jb
>
>
>
> > On 6 Mar 2016, at 12:12, Geoff - Enmore Services <
> geoff at enmoreservices.com> wrote:
> >
> > Hi – I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site
> (maybe caused by 57770???)
> >
> > For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the
> name field which has always worked:
> >
> > Image
> >
> > But now it is showing the error:
> >
> > "No image specified. One of the following parameters must be set:
> fileId, randomGalleryId, fgalId, attId, id, or src."
> >
> > In addition, the following are also failing with the same error message
> in my IMG test wiki page:
> >
> >


File is not an image.
File is not an image.

> >
> >
> >


File is not an image.
File is not an image.

> >
> >
> > Thanks
> >
> > geoff
> >
> > No virus found in this message.
> > Checked by AVG - www.avg.com
> > Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date:
> 03/05/16
> >
> >
> ------------------------------------------------------------------------------
> > ___
> > TikiWiki-devel mailing list
> > TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
> > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> ___
> TikiWiki-devel mailing list
> TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel

posts: 126257 United Kingdom


Thanks Constantin, i was wondering if we needed any extra processing to weed out multiply set sources without the type param being set, but i decided against it - that plugin is complicated enough! (really want to refactor and simplify it for 16.x! ;)

jonny



> On 6 Mar 2016, at 16:04, Constantin Bosneaga <constantin@bosneaga.com> wrote:
>
> Jonny, your fix works fine, thank you! Didn't though "type" can be not set, when you type \{img\} tag manually. Going to backport combined fix to 14.x as well.
>
> On Sun, Mar 6, 2016 at 7:55 AM, Jonny Bradley <jonny@tiki.org> wrote:
>>
>> Hopefully fixed in r57791 and r57792?
>>
>> Thanks G
>>
>> jb
>>
>>
>>
>> > On 6 Mar 2016, at 12:12, Geoff - Enmore Services <geoff@enmoreservices.com> wrote:
>> >
>> > Hi – I now have a problem with the IMG plugin in my Tiki15 test site (maybe caused by 57770???)
>> >
>> > For a menu item which allows wiki parsing I have the following in the name field which has always worked:
>> >
>> > \{img src="img/icons/house.png" responsive="n" noDrawIcon="y" height="15" width="15" alt="Image"\}
>> >
>> > But now it is showing the error:
>> >
>> > "No image specified. One of the following parameters must be set: fileId, randomGalleryId, fgalId, attId, id, or src."
>> >
>> > In addition, the following are also failing with the same error message in my IMG test wiki page:
>> >
>> > \{img type="fgalId" fgalId="8" height="80px" styleimage="margin-right: 5px;" alt="carousel images" noDrawIcon="y"\}
>> >
>> >
>> > \{img type="fgalId" fgalId="8" thumb="mouseover" styleimage="margin-right: 5px;" alt="carousel images" noDrawIcon="y"\}
>> >
>> >
>> > Thanks
>> >
>> > geoff
>> >
>> > No virus found in this message.
>> > Checked by AVG - www.avg.com
>> > Version: 2016.0.7442 / Virus Database: 4540/11758 - Release Date: 03/05/16
>> >
>> > ------------------------------------------------------------------------------
>> > ___
>> > TikiWiki-devel mailing list
>> > TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
>> > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel
>>
>>
>> ------------------------------------------------------------------------------
>> ___
>> TikiWiki-devel mailing list
>> TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
>> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> ___
> TikiWiki-devel mailing list
> TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


------------------------------------------------------------------------------
___
TikiWiki-devel mailing list
TikiWiki-devel at lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/tikiwiki-devel


Why Register?

Register at tiki.org and you'll be able to use the account at any *.tiki.org site, thanks to the InterTiki feature. A valid email address is required to receive site notifications and occasional newsletters. You can opt out of these items at any time.