Loading...
 
Català

Català


Workspaces - Espais de Treball

posts: 6 Catalan Countries

Hola família,

estic intentant fer anar un Tiki utilitzant els Workspaces. No se si és perquè encara està en desenvolupament o és que no m'aclaro però tinc alguns problemes.

Com puc afegir una estructura a un Workspace? No aconsegueixo afegir objectes nous a l'escriptori ni a cap altre lloc...

Cal anar a la pestanya d'administració que hi ha a l'escriptori o a Workspaces>>"Admin Espais de treball"? Cal categoritzar els objectes a la categoria del workspace i ja està?

He llegit http://edu.tikiwiki.org/tiki-index.php?page_ref_id=26 però no m'en surto.

Gràcies

posts: 1817 Catalan Countries

Hola Joan:

És una mica poc intuitiu actualment. Però la cosa està en que fins que no s'assignen moduls o creen recursos a workspaces localment, s'hi apliquen els que estan definits al tipus de espai de treball que hem escollit en crear-lo.

I l'altre cosa es que el nom de l'estructura ha de coincidir amb el nom que li dona l'aulawiki en crear-la. A mi també em va costar una mica (això és quelcom que s'hauria de programar diferent suposo, per que sigui més fàcil). Però encara queden alguns bugs a un nivell superior... (ja falta mneys per la versió 1.0! :-)

Si algú vol provar els workspaces, que s'apunti al workspace que hem creat a edu.tw.o per traduir la documentació sobre Workspaces, precisament! :-)
http://edu.tikiwiki.org/tiki-workspaces_desktop.php?workspaceId=2

xavi