Loading...
 

TikiLiveCD ca

TikiLiveCD ca


Hi ha diverses maneres de provar Tiki CMS/Groupware en un CD que contingui tot el necessari per iniciar el teu ordinador des de CD, i anar directament a emprar la teva instal·lació de Tiki.

La més actualitzada és "Slax Tiki Live CD" (mira més avall). La versió 0.2 pre-configurada en català. La versió 0.3, més recent, pre-configurada en anglès, es pot convertir a més en un UsbTiki facilment, si es desitja, inclús per a ordinadors vells que no són capaços d'arrencar directament des d'USB però si des de CD (inclou iso de CD complementari para permetre arrancada des de USB fins i tot en aquest cas). També hi ha ))KnoppixTiki(( (en anglès, només, i molt més desfassada).

Slax-Tiki Live CD
Nou Tiki9 LiveCD llest per a ser provat!

 Notes
  • No hi ha cap tiki preinstal·lat, sinó Tiki9svn preparat per a iniciar-hi el procés d'instal·lació.
    • Pots emprar la base de dades "test", amb l'usuari mysql "root", que no té contrasenya.
  • Subversion és troba instal·lat, així que pots actualitzar fàcilment a la darrera versió del codi de Tiki9. Per fer això, obre una finestra de terminal i escriu:
    Copy to clipboard
    cd /opt/lampp/htdocs/ svn up
  • PhpMyAdmin també és troba disponible per a gestionar les bases de dades mysql fàcilment, així com també hi ha alguns buidats de bases de dades de versions de Tikis prèvies (Tiki3, Tiki4, ...) dins la carpeta "SQL" a l'escriptori. D'aquesta forma pots provar processos d'actualització des de versions prèvies de Tiki, etc.

KnoppixTiki

El primer va ser KnoppixTiki, però fins que algú no l'actualitzi, no és recomanat per que inclou una còpia molt antiga de Tikiwiki (datada del 13 de Novembre de 2004).

Per més informació, mira KnoppixTiki


Page last modified on Wednesday 16 December 2015 14:41:06 GMT-0000